Gelida tindrà les seves primeres escales mecàniques a les Monges

Divendres, 26 de setembre de 2008 a les 00:00
L'Ajuntament de Gelida aprova el projecte d'Escales Mecàniques per un valor de 698.000 Euros

La construcció de les escales mecàniques a la Baixada de Les Monges serà una realitat després que el ple municipal del passat dimarts 23 de setembre aprovés el projecte i els últims tràmits sobre les afectacions temporals a tercers.

L´equip de govern valora aquest projecte de manera molt destacada perquè permetrà la comunicació a peu entre dues artèries comercials i de serveis del poble com són les del carrer Major i el Passeig de Circumval·lació. L´objectiu és la millora de la mobilitat i l´accessibilitat entre el centre de la vila i la zona de Circumval·lació i Avinguda Europa, que són zones d´una alta densitat de veïns i que s´estan desenvolupant ràpidament quant a establiments comercials i de serveis i quant a equipaments sanitaris, amb el Centre d´Assistència Primària, i esportius, amb el camp de futbol i la zona esportiva que l´envolta.

El cost de l´equipament, que tindrà dos trams d´escales mecàniques, és de 698.000 Euros i està subvencionat en un 50% per la Diputació de Barcelona. Està previst que es pugui fer l´obra d´instal·lació en els primers mesos del proper any 2009.

El projecte va comptar amb el suport dels 8 regidors socialistes, l´abstenció dels regidors d´Esquerra i CiU, i un sol vot en contra del regidor d´Iniciativa Verds.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00