Constituïda la comissió del Pla Local de Joventut de Gelida

Dijous, 9 d’octubre de 2008
El Pla Local de Joventut buscarà solucions a les necessitats i inquietuds dels joves gelidencs

Aquesta setmana s´ha constituït la comissió que ha de detectar i estudiar quines són les necessitats que es generen al voltant del jovent, definit entre 16 i 35 anys, a tots els nivells i que després haurà d´elaborar l´anomenat Pla Local de Joventut de Gelida.

La comissió està formada per representants d´entitats de joves, com l´Esplai Mainada o l´Assemblea de Joves de Gelida, per l´IES Gelida, per les regidories de Joventut, Educació, Cooperació, Salut i Serveis Socials de l´Ajuntament de Gelida, pel Patronat d´Esports i pels propis grups polítics municipals. Entre tots hauran de resoldre temes com l´emancipació dels joves, en termes de formació, de treball, d´accés a la vivenda, i també treballar sobre la participació dels joves, tot potenciant l´associacionisme.

El Regidor de Joventut, Joan Sayol, ha valorat molt positivament “la constitució d´un òrgan que ha generar el pla d´acció que els joves gelidencs necessiten, sobretot en temps de dificultats econòmiques com el que estem vivint”.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00