Canvi d'adscripció de Gelida a l’Oficina de Treball de Vilafranca

Dimecres, 16 de de març de 2022 a les 00:00

Des de l’1 de març de 2022, els gelidencs i gelidenques estan adscrits a l'Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès.

Des d’aquest mes de març, els gelidencs i les gelidenques deixen de tenir com a referència l’Oficina de Treball de Martorell i han passat a estar adscrits a la de Vilafranca del Penedès.

Aquesta és una decisió que ve a donar un millor servei i unificar tots els municipis de la comarca en una mateixa oficina, i, encara més important, ve a unificar des d’on d’ofereixen tots els serveis relacionats amb l’ocupació per als gelidencs i gelidenques.

Aixi, a partir d’aquesta decissió, totes les polítiques públiques que s’ofereixen en l’àmbit de polítiques actives i passives d’ocupació es treballaran des de Vilafranca – tant des de l’oficina de treball com des del consell comarcal de l’Alt Penedès – i l’ajuntament, donant les mateixes oportunitats a tota la població i millorant algunes situacions que ara es produíen, com la dificultat de participació dels nostres veïns i veïnes en actuacions pròpies d’organismes de la comarca de l’Alt Penedès.

Per tant, l’objectiu d’aquest canvi d’adscripció és que des de l’oficina de treball de Vilafranca es pugui vetllar pels interessos de tota la ciutadania de l’Alt Penedès, de manera que tothom pugui accedir d’una forma  clara  als serveis oferts. Així, les actuacions per part de les entitats del territori comarcal amb Gelida, adscrit a partir d’ara a l’OTG de Vilafranca, permetran un treball en xarxa més potent, més àgil i de major qualitat que el que s’estava oferint fins ara.

Per a qualsevol tràmit o gestió presencial, les persones usuàries i empreses de Gelida s'han d'adreçar a l’oficina situada a la Pl. Penedès, 4, de Vilafranca del Penedès. D’altra banda, cal recordar que el SOC permet l’accessibilitat telemàticament (https://serveiocupacio.gencat.cat) i principalment a través de la seva plataforma telefònica (900 800 046), evitant així els desplaçaments innecessaris.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 11:39