Aquest Nadal torna la iniciativa "Una nit màgica"

Dimarts, 12 de desembre de 2023

Aquest Nadal tornem amb una nova edició de la Nit Màgica, on volem portar la màgia dels Reis a tots els infants de Gelida.

La nit dels Reis Mags és una nit molt especial per a tots els infants, i amb aquesta iniciativa volem que en sigui encara més: una nit màgica, adreçada als més menuts de la família, però també a totes les famílies que en gaudiu amb els i les vostres fills i filles. Per això, un dels tres Reis Mags vindrà fins a casa vostra per portar la màgia de la nit.

Les indicacions per poder gaudir de la Nit màgica són:

  • Us heu d'insctrure mitjançant la sol·licitud que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament (www.gelida.cat) o bé a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.
  • En el full d’inscripció, a més de les vostres dades i les del o dels infants, haureu d’indicar on deixareu el regal perquè els trobi el Rei.
  • L’edat dels infants per poder participar en la Nit Màgica és dels 2 als 9 anys.
  • La Nit de Reis es repartiran els regals entre les 21.00 i les 00.00 h, aproximadament. Respecte a aquest horari, no podem preveure amb exactitud l’hora en què rebreu la visita del Rei Mag i per això volem demanar-vos que procureu estar a casa durant aquest període. Rebreu una trucada 5 minuts abans de l’arribada del rei a casa vostra, i llavors li haureu de recordar on trobarà el regal.

Important! El termini d’inscripció finalitza el dia 31 de desembre.

INSCRIPCIONS NIT MÀGICA:

Cal inscriure's abans del 30 de desembre telematicament o bé a l'OAC de l'Ajuntament.

Formulari d'inscripció

Per qualsevol altra qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: gelida.cultura@diba.cat o trucant al 93 779 22 15 (CIC).

Darrera actualització: 12.12.2023 | 14:56