Aquest Nadal torna la iniciativa "Una nit màgica"

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest Nadal tornem amb una nova edició de la Nit Màgica, on volem portar la màgia dels Reis a tots els infants de Gelida amb totes les mesures anti COVID-19.

Es tracta d’una proposta adreçada a tots els nens i nenes de Gelida que pretén aconseguir que la Nit de Reis sigui una mica més màgica per a tots els infants i les famílies del municipi, fent possible que, durant aquesta nit, un dels tres Reis Mags vingui a casa vostra.

Aquest any, i seguint amb les mesures de prevenció de la Covid-19, NO caldrà que ens feu arribar abans els regals que vulgueu que els reis us portin, sinó que el rei us trucarà 5 minuts abans d’arribar a casa vostra, i el regal estarà en el lloc que hagueu convingut prèviament.

Les indicacions per a poder gaudir de la Nit màgica són:

  • Inscriure-us mitjançant la sol·licitud que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament (www.gelida.cat) o bé a l’OAC de l’Ajuntament.
  • El termini d’inscripció finalitza el dia 2 de gener. En el full d’inscripció, a més de les vostres dades i les del o dels infants, haureu d’omplir on deixareu el regal.
  • L’edat dels nens i nenes. Per poder acollir-s’hi és dels 2 als 9 anys.
  • La Nit de Reis es repartiran els regals a partir de les 21,00h i fins les 00h, aproximadament. Al respecte d’aquest horari no podem preveure amb exactitud l’hora en que rebreu la visita del Rei Mag i per això volem demanar-vos que procureu estar a casa durant aquest període. Rebreu una trucada 5 minuts abans de l’arribada del rei a casa vostra on caldrà que li reitereu on trobarà el regal.

INSCRIPCIONS NIT MÀGICA:

Cal inscriure's abans del 2 de gener telematicament o bé a l'OAC de l'Ajuntament.

Formulari d'inscripció

Per qualsevol altre dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: gelida.cultura@diba.cat o trucant al 93 779 00 58 (Ajuntament).

Darrera actualització: 17.12.2021 | 12:32