11a FUNIFIRA a Gelida amb el Funicular i la gastronomia local com a protagonistes

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte, 6 de novembre, se celebra l’11a edició de la FUNIFIRA, una fira al voltant del Funicular i la gastronomia de Gelida per promocionar el municipi.

Aquest dissabte arriba a Gelida una nova edició de la FUNIFIRA, centrada en la figura del Funicular, un dels elements turístics més emblemàtics del municipi.

En aquesta nova edició, encara marcada per la situació sanitària, es podrà gaudir durant un dia de diferents propostes per a totes les edats. La inauguració serà el dissabte a les 10 del matí al Centre d’Interpretació del Funicular.

Enguany, la regidoria de Turisme destaca la incorporació d’un espectacle teatralitzat al Funicular durant el viatge per transportar a l’usuari a una altra època. A banda, destaquen, com a novetat, la incorporació al recorregut del trenet turístic l’explicació amb locució per conèixer els punts d'interès i els llocs emblemàtics de Gelida, amb sortides gratuïtes cada mitja hora des de l’Estació Superior del Funicular. Dues novetats per aportar un contingut de valor als dos recorreguts i mostrar amb detall la història del municipi.

Les activitats familiars i per a un públic infantil també s’han ampliat aquesta edició de la Funifira. Al ja tradicional Trenet Solidari, s’han afegit diferents activitats com tallers, espai de jocs de taula, una excursió familiar per la Ruta dels Tresors i una gimcana digital per cercar “les claus del Funi” i fer gaudir a tota la família.

Pel que fa a l’espai gastronòmic, punt on es podran degustar diferents productes d’elaboració del municipi i una mostra de vins, caves, cervesa artesana i most de la zona, aquest any estarà situat al Pavelló Poliesportiu Municipal. L'espai obrirà a les 12 del migdia i hi haurà 4 torns per garantir que no se superi l'aforament màxim permès i que tothom pugui sentir-se còmode i segur mentre tasta els productes gastronòmics dels 15 establiments diferents que hi participen. Per facilitar l’accés, aquest any, es pot fer reserva anticipada d’entrades per accedir al recinte mitjançant la web de Penedès Turisme a  shop.penedesturisme.cat/cataleg/funifira-2021.

L’oferta de la FUNIFIRA la podeu consulta a la web de l’Ajuntament de Gelida a www.gelida.cat.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 14:19