SORTIDA: Camí del riu Anoia i Bitlles - CEG

Dissabte, 15 d'octubre de 2022 de 07.50 h a 15.00 h

Aquest mes d'octubre, us tenim preparada una bona caminada de jornada completa, vorejant i resseguint el riu Anoia i el riu Bitlles.

Sortirem, com de costum, de la plaça de la Vila, per dirigir les nostres passes cap a Can Catasús, resseguint el riu Anoia, on esmorzarem, aquells que ho vulguin, al bar AmBrasa. Un cop esmorzats continuarem camí cap St. Sadurní, i Torrelavit, on farem una parada tècnica si s'escau, i farem via cap a St. Pere de Riudebitlles, on gaudirem del seu pont sobre el riu Bitlles, i finalment arribarem al nostre destí: St. Quintí de Mediona. A St. Quintí, dinarem en un dels bars-restaurants per determinar d'aquesta vila. Un cop dinem, prendrem un bus de línia que ens portarà fins a St. Sadurní d'Anoia, i des d'allà agafarem el tren de tornada a Gelida. Uns 28 quilòmetres aproximadament, de camins fluvials, de vinyes i boscos que de segur us agradarà.

- Dia, lloc i hora de la sortida: dissabte 15 d'octubre, plaça de la Vila, 7.50 h.

- Distància i durada de la sortida: 28 quilòmetres aprox., 7,5 hores aprox.

- Hora d'arribada a Gelida: 19.00 h aprox.

- Preu assegurança temporal obligatoria: federats FEEC 0 €, NO federats FEEC 5 €.

- Data i hora límit d'inscripció: dijous, 13 d'octubre, 20.00 h.

Si us voleu inscriure a aquesta caminada envieu un e-mail amb les vostres dades: nom, cognoms, DNI, núm. de llicència FEEC (si en teniu…), i un telèfon de contacte, a aquesta mateixa adreça electrònica del club: clubexcursionistagelida@gmail.com. Si es dona el cas que no tingueu l'assegurança federativa, haureu de fer un ingrés al nostre compte bancari: ES69-2100-0162-2002-0043-1443, dels 5 € de la corresponent assegurança temporal obligatòria, indicant en el concepte: "Camí del riu" + "el vostre nom", i a continuació ens envieu un e-mail a la mateixa adreça de correu, indicant-nos: Noms i Cognoms, DNI's, telèfon i dates de naixement de les persones a assegurar.

La data límit per fer pagament i/o inscripció serà el dijous 13 d'octubre, a les 20.00 h.

Darrera actualització: 06.10.2022 | 13:27