Caminada Gelida - Corbera de Llobregat CEG

Dissabte, 17 de desembre de 2022 de 07.50 h a 13.30 h

Ja tenim aquí , la darrera sortida CEG d´aquest 2022 , i ens en anirem tot fent una circular fins a Corbera del Llobregat . Una sortida d'uns 20 quilòmetres que ens portarà sortint de Gelida cap a la Font Freda , i a l´alçada del diposit de Can Torrents prendrem un corriol a mà esquerra que ens deixararà als peus de la font del Senyor , des d´aquesta font saltarem a Can Ollé de la Muntanya, Safari , urb Can Ermengol , i  arribada a Corbera per, la zona de l'hotel Can Fisa i la penya del Corb on, en aquestes dates, estan fent el pessebre vivent de Corbera , un dels més populars i coneguts de Catalunya i tot un emblema de la nostra població veïna . A Corbera , anirem fins al bar del Centre o Sant Telm, on disposarem de lloc per esmorzar per a qui ho vulgui . Un cop amb noves forces , reprendrem la marxa fins a la urb de Can Ermengol i allá torçarem a la dreta per un camí que ens portará a la Cinglera del Calaix , on veurem uns penya-segats i barrancs al bosc de la riera de Corbera , realment espectaculars. Un cop arribem a la urb de la Creu d´Aragall ,agafarem el cami que ens porta cap a Gelida pel Serralet i arribada a Gelida per la Creu de Rocasagna o popularment coneguda com a  " Creu de Ferro" , on hi ha unes vistes de Gelida molt guapes.

Una caminada realment espectacular , i plena de paissatges realment preciosos de tota la zona muntanyenca que ens uneix amb Corbera , no us la perdeu.....

 

Dia,hora i lloc de la sortida :   17 de desembre , a les 7:50h , a la plaça de la Vila.

 

Distància i durada de la sortida :   20 quilómetres aprox , 6h aprox.

 

Hora d´arribada a Gelida :  13:30h aprox.

 

Preu assegurança temporal obligatòria :    federats  FEEC 0€ ,  NO federats  FEEC  5€.

 

- Data i hora lìmit d´inscripció  dijous 15 de desembre , a les 20:00h.

 

Si us voleu inscriure a aquesta caminada , si us plau , ens envieu un e-mail amb les vostres dades : nom , cognoms , DNI , num de llicència FEEC ( si en teniu.. ) , i un telèfon de contacte , a aquesta mateixa adreça: clubexcursionistagelida@gmail.com. Si es dóna el cas que no tingueu l'assegurança federativa , haureu de fer un ingrés al nostre compte bancari:  ES69-2100-0162-2002-0043-1443 ,   dels 5€ de la corresponent assegurança temporal obligatòria ,indicant en el concepte : "Caminada Corbera + "el vostre nom" , i a continuació ens envieu un e-mail a la mateixa adreça de correu, indicant-nos : Noms i Cognoms , DNI ´s , i dates de neixement de les persones a assegurar.

La data lìmit per fer pagament i/o inscripció serà el dijous 15 de Desembre , a les 20:00h.

Recordeu igualment, que heu de portar roba i un calçat adequat per caminar , així com aigua per beure....

 

 

Us animeu a fer l´última caminada CEG  de l´any amb nosaltres .......??   Som-hi !!!

 

 

corbera 2022.jpg

Darrera actualització: 12.12.2022 | 14:17