5a CURSA D'ORIENTACIÓ DE GELIDA

Diumenge, 26 de març de 2023 de 09.30 h a 12.00 h

Aquest any el Club d’Orientació Catalunya (COC) conjuntament amb el Patronat d’Esports de Gelida  torna a organitzar el poper 26 de març del 2023 la 5a cursa d’Orientació Popular a Gelida, Alt Penedès.

I pels que no vau venir perquè us pensàveu que només es podia córrer i no estàveu preparats, us informem que el CIRCUIT ES POT FER CAMINANT.

Si no coneixes l’Esport de la Orientació te’n fem cinc cèntims:

  • L’orientació la poden practicar tots els membres de la família: petits, grans i encara més grans.
  • Tenim circuits i mapes per a tots els nivells, fins i tot pels que no ho heu fet mai.
  • La cursa d’orientació es pot prendre com a un passeig enmig de la natura o com un esport competitiu. RECORDEU QUE QUI VULGUI HO POT FER CAMINANT.
  • L’orientació és un esport complert on es posa en joc la concentració, l’habilitat mental en saber interpretar el mapa reconeixent el lloc on estem i on volem anar i la capacitat física. Per això se’l coneix com l’esport del “Pensar i Córrer”.
  • Es recomana fer l’ús de la brúixola per poder navegar enmig del terreny i saber escollir adequadament la ruta més idònia.
  • I t’ajuda a conèixer nous llocs del nostre esplèndid país. Si veniu a Gelida, podeu aprofitar per visitar el nostre poble i el seu fantàstic entorn i quedar-vos en els establiments de restauració que hi ha.

Es donaran les explicacions necessàries a tota persona que ho necessiti per iniciar-se en aquest esport abans de que comenci la cursa.

Tota la informació de la cursa la podreu trobar a: https://gelida.clubcoc.cat/cat/

Podeu trobar més informació sobre la orientació a la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC): http://www.orientacio.cat

També us podem informar si envieu un correu a gelida@clubcoc.cat

Adreça:

Sortida camp de futbol de Gelida

Darrera actualització: 06.02.2023 | 11:42