Informació per Whatsapp

Servei comunicacions whatsapp de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Gelida ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions o incidències.
El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges.
L’Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

Per activar el servei:
1.- Registreu-vos al formulari
2.- Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 682 755 989


Per deixar de rebre les informacions només heu d'esborrar el numero de mòbil de l'Ajuntament dels vostres contactes.

NOTA IMPORTANT : Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem, no utilitzeu els accents en els noms i cognoms, doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema. Moltes gràcies

Avís legal

Les dades que vostè ens proporciona en aquest formulari passaran a formar part dels respectius fitxers automatitzats, el responsable dels quals és l'Ajuntament de Gelida. Vostè pot exercir els drets que la Llei li reconeix davant de l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Gelida. L’exercici dels drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant petició enviada a l’adreça, o presentada per escrit davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Gelida.

NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre , de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

Darrera actualització: 21.03.2017 | 16:24
Darrera actualització: 21.03.2017 | 16:24