Comença el campus Estiuviu 2008

Divendres, 20 de juny de 2008 a les 00:00

Aquest dilluns, últim dia del mes de juny, arranquen les activitats esportives de l´estiu a Gelida. Prop de 325 nens i nenes són els inscrits a l´ anomenat Estiuviu i els Cursets de Natació que, com cada any, es fan a la piscina municipal. El campus es realitzarà durant 5 setmanes seguides i en diferents modalitats: matí, matí-tarda, acollida i servei de menjador.

L´Estiuviu és el campus d´esport i lleure organitzat pel Patronat Municipal d´Esports de Gelida que combina activitats de tot tipus adequades a l´edat dels seus participants. L´ esport, les excursions, els tallers, les manualitats i la pràctica d´activitat física en general conformaran el dia a dia del campus. A més, les sessions diàries de 50 minuts de curset de natació permetran als nens i nenes aprendre a nedar, o millorar la tècnica ja adquirida.

A partir de dilluns el campus obre les seves portes al curs d´estiu 2008 que s´allargarà fins el divendres 1 d´agost. La modalitat de matí es farà des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia, i els que escullin l´opció de matí-tarda acabaran les activitats a les 5 de la tarda.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00