Gelida celebra la Diada de Santa Llúcia

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 10:00

El dia 13 de desembre a les 5 del matí, amb l'encesa de fogueres, es dona el tret de sortida a la Diada més especial del municipi.

A banda de les activitats més tradicionals, com la benedicció, el tast i el repartiment de l'escudella, es podrà visitar la XXVIIIa Fira d'artesans i Mostra d'entitats, així com la XXXVIIa exposició de pessebres artístics que cada any es pot veure a la capella de les Monges, participar de la Cerecavila d'autoritats, la Missa amb el Goigs de Santa Llúcia del mestre Pere Vallribera i interpretats per Canticorum Iubilo i ballar Sardanes a la plaça de l'Església, tot retransmès en directe per Ràdio Gelida. L’actuació de l’Esbart Rocasagna, que enguany presenta com a novetat un cercavila previa a la seva actuació, el pilar dels Vailets de Gelida a l'Església Parroquial i el Llúciafoc 2018, de la Colla de Diables de Gelida, seran altres de les activitats que complementen la celebració de la Diada a Gelida.

Durant el matí, a més, tothom podrà fer-se amb el plat de Santa Llúcia 2018, amb el disseny guanyador del 3r concurs de dibuix de “Dissenya el plat de Santa Llúcia” que organitzen la Comissió de Festes de Santa Llúcia en conveni amb la Biblioteca Jaume Vila i Pascual i la col·laboració de l’Ajuntament de Gelida. El nou disseny ha estat creat per Berta Rius Brichs, un dibuix inspirat en la Festivitat de Santa Llúcia i que es reprodueix a mà en plats de ceràmica.

Consulta totes les activitats a l'Agenda 

Darrera actualització: 12.12.2018 | 12:01