Inscripció Escape room Festa Major 2018

Inscripció ESCAPE ROOM Festa Major

Les inscripcions es faran a partir del  6 d'agost des del formulari de www.gelida.cat.

Les inscripcions són unipersonals , cada participant s'haurà d'inscriure en un dels tres torns que s'ofereixen de forma individual, tot i que l'activitat es realitzarà en grups de 4 a 6 persones, si el grup no s'ha fet prèviament, s'organitzarà en el moment d'iniciar l'activitat.

L'activitat és per majors de 15 anys .

IMPORTANT: Les places són LIMITADES i s'ajudicaran en rigorós ordre d'inscripció.  Si alguna persona inscrita decideix NO participar-hi, és important que comuniqui la baixa a la organització, enviant un correu a: sarmientogs@diba.cat.Això permetrà que alguna altra persona ocupi aquesta plaça.

L'activitat és  dimarts 21 d'agost  en tres torns, cal estar 15 minuts abans de l'inici de l'activitat (Si s'arriba més tard de l'horari establert, no es garanteix la participació en aquesta):

  • 17:30h (convocatòria a les 17:15h)
  • 18:45h  (convocatòria a les 18:30h)
  • 20:00h  (convocatòria a les 19:45h)

La inscripció a l'activitat ESCAPE ROOM  implica la lectura i acceptació d’aquestes bases i les normes de l'activitat.

NOTA IMPORTANT: És imprescindible què s'omplin totes les dades d'aquest formulari. Demanem, no utilitzeu els accents doncs dificulta la lectura posterior de les dades. Moltes gràcies
Avís legal

Les dades que vostè ens proporciona en aquest formulari passaran a formar part dels respectius fitxers automatitzats, el responsable dels quals és l'Ajuntament de Gelida. Vostè pot exercir els drets que la Llei li reconeix davant de l'oficina d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Gelida. L'exercici dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant petició enviada a l'adreça, o presentada per escrit a les oficines del CIC, Jaume Via, 17, de Gelida.

DRETS D'IMATGE: Així mateix i pel present, consenteixo expressament i autoritzo a l'Ajuntament de Gelida a què utilitzi les dades i imatges que siguin estrictament necessàries per a usos relacionats amb l'activitat de la institució.

Darrera actualització: 06.08.2018 | 11:58
Darrera actualització: 06.08.2018 | 11:58