Últimes comunicacions del Pla NEUCAT a Gelida

Dimecres, 28 de febrer de 2018 a les 00:00

Neva amb intensitat i ja agafar la neu a les vies, a les zones altes de municipi hi ha més gruix de neu.

La Brigada Municipal està treballant des de les 6h netejant i llençant sal pels carrers, s’han mobilitzat mitjant mecànics per netejar les zones mes complicades. Han iniciat les tasques per les zones més altes del municipi on la situació és més complicada.

Eviteu qualsevol desplaçament amb cotxe que no sigui imprescindible, en cas de força major, màxima precaució al volant.

Escoles

Situació a les escoles de Gelida 28 febrer.

L'Institut Gelida i l'escola Montcau ha suspès les classes, però els centres estaran inicialment oberts amb acollida. L'escola Les Fonts estarà tancada des de primera hora. Les dues llars d'infants municipals han obert en acollida.

Recomanem a les famílies que, si no és estrictament imprescindible, avui no portin els infants a l'escola perquè molts docents de fora de Gelida no es poden desplaçar a les escoles i a hores d'ara tampoc podem garantir el servei de menjador escolar. El transport escolar està suspès a tot Catalunya.

CAP

Des del Departament de Salut de la GENCAT ens han comunicat que per aquest matí han activat el pla de contingència i en aquest sentit al consultori (CAP) només es faran visites urgents amb el personal que hagi pogut arribar al centre. Si millorés la situacio a la tarda es normalitzaria el servei, però a hores d'ara no es pot assegurar.


Qualsevol incidència contacteu amb la Policia Municipal al 937792470

Darrera actualització: 28.02.2018 | 10:42