Participa i col·labora en el Programa Festa Major 2019

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 00:00

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha obert el termini per participar amb els escrits en el nou Programa de la Festa Major 2019, així com també, per a tots els comerços o empreses que hi vulguin col·laborar.

El Programa de Festa Major és una publicació amb una llarga trajectòria a Gelida, i per això molt arrelada a la tradició del nostre municipi, que a banda de servir de plataforma per anunciar, compartir i celebrar la Festa Major, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any gràcies a la valuosa aportació, en forma d’escrits, de particulars i entitats vinculades al poble. 

El TERMINI per presentar els escrits finalitza dilluns 10 de juny. No es garanteix la inclusió dels escrits, imatges o modificacions lliurats més enllà d’aquesta data.

Podeu trobar les bases al document adjunt o a l'enllaç: Bases presentació escrits PFM19

Per qualsevol gestió o aclariment al respecte, podeu contactar amb l’àrea de cultura, per telèfon (93 779 00 58) o a través de l’adreça llibrefmgelida@gmail.com.

 

Per altra banda, un cop més el Programa de Festa Major està en període d'elaboració i, així mateix, la possibilitat d'inserir-hi un espai publicitari.

Els preus no han canviat!, podeu consultar totes les condicions en el document adjunt o a l'enllaç: Publicitat PFM19

El pròxim 7 de juny és la data de tancament de termini per contractar la publicitat.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 13:23