Es convoquen nous Plans d'Ocupació per aquest 2019

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 00:00

Emmarcat dins del projecte "A Gelida, anem per feina", l'Ajuntament ha obert la convocatòria de nous plans d'ocupació destinats a persones del municipi que es troben a l'atur.

En aquest sentit, s'ha creat una convocatòria per a seleccionar un total de 7 treballadors/es d'especialitats diverses per a la realització de projectes en diferents àrees de l'Ajuntament.

Mitjançant aquest projecte es pretén fomentar la contractació de persones en situació d’atur del municipi, amb dificultats d’inserció laboral i en situació de risc d’exclusió social. 
 
Els Plans d’Ocupació estan finançats per la Diputació de Barcelona a través del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020. 

Sol·licituds:

Les persones que compleixin amb els requisits i vulguin participar en el procés de selecció hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament el full de sol·licitud de participació en el Pla d’Ocupació conjuntament amb la documentació requerida, a les Oficines de l’Ajuntament dins de l’horari d’Atenció al Ciutadà. El termini de presentació serà de 10 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de les bases al tauler d’anuncis i a la web municipal.

El termini per presentar les sol·licituds és del dilluns 4 de febrer al dijous 14 de febrer de 2019.

Consulta les bases al document adjunt o a l'enllaç: BASES PLANS OCUPACIÓ 2019

Darrera actualització: 01.02.2019 | 11:12